PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La Sportiva Trail, novetat a la Copa d’Andorra

Es busca data per la Marató de les Valls de Canillo i la Vertical dels Isards

Per El Periòdic

Marc casal a l'Skyrace Compadrosa.
Marc casal a l'Skyrace Compadrosa. | Skayrace Comapedrosa

La Federació Andorrana de Muntayisme (FAM) va per feina i després de presentar l’equip nacional que competirà aquesta temporada, ahir va donar a conèixer el primer calendari provisional de la Multisegur Copa d’Andorra de curses de muntanya.

Així, la competició arrancarà el pròxim 26 de juliol amb la seva prova més internacional: l’Skyrace Comapedrosa i l’Skyrace Arinsal. La novetat d’aquesta edició és la incorporació d’una nova prova: La Sportiva Andorra Trail, una cursa per etapes i per equips que es disputarà els dies cinc, 6 i 7 de setembre.

D’altra banda, la tercera cursa del calendari serà la Casamanya Extrem i que tindrà lloc el pròxim 3 d’octubre. La Jorma Urban Trail es disputarà el 10 d’octubre i el 18 del mateix mes serà el torn La Travessa d’Encamp.

La darrera prova del calendari provisional serà la Vertical Vallnord CPA que tindrà lloc el 24 d’octubre. La Nit de la Gallina, la cursa de Sant Bernabé i la Marató dels Cims queden posposades pel 2021. Per últim, es busca data per a la Marató de les Valls de Canillo i la Vertical dels Isards. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT