PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’FCF dona per finalitzat el futbol territorial

La decisió afecta l'FC Andorra, l'Enfaf i FS Encamp

Per Albert Ortega

La base de l'FC Andorra.
La base de l'FC Andorra. | @FCAndorra

La Federació Catalana de Futbol (FCF) va anunciar ahir la fi de la temporada de totes les competicions que organitza. Així, les lligues de futbol, futbol sala i futbol platja que depenen de l’organisme català tanquen l’actual campanya a conseqüència de l’emergència sanitària causada pel coronavirus al territori.

D’aquesta manera, el futbol català diu adeu a la competició des de les categories de base fins a la màxima categoria del futbol català. Una decisió que afecta el filial de l’FC Andorra, on és líder de Quarta Catalana, els primers equips d'Enfaf de futbol femení i futbol sala i a les bases de l’FC Andorra, CE Sant Julià, Enfaf i FS Encamp.

Temps de consultes

Segons el comunicat publicat per la federació, s’obrirà un torn de consultes amb els clubs catalans implicats per conèixer l’opinió d’entitats que conformen els campionats abans «d’adoptar una resolució posterior».

Per últim, l’FCF va anunciar que seguirà estudiant el programa econòmic de congelació i reducció temporal de les quotes federatives de cara a la pròxima temporada 2020-2021.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT