PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El MoraBanc anuncia que retornarà el 20% del carnet

Els socis poden accedir a un descompte del 30% la pròxima temporada

Per El Periòdic

Clevin Hannah, aquesta temporada.
Clevin Hannah, aquesta temporada. | MARTÍN IMATGE / BCA

La finalització de la fase regular per part de la Lliga Endesa va esperonar al MoraBanc Andorra per ajudar a la seva afició. Així, ahir va oferir dues opcions als seus abonats amb l’objectiu d’alleugerir el greuge econòmic que ha suposat el tancament del campionat a l’espera de com avança la fase final.

La primera, retornar fins a un 20% del pagament dut a terme al principi de temporada per poder abonar-se al conjunt d’Ibon Navarro i seguir els partits com a local, el qual corresponen als cinc partits que resten al Poliesportiu d’Andorra, o bé obtenir un descompte del fins a 30% en el carnet de la pròxima temporada.

Els aficionats que desitgin el 20% del pagament inicial hauran d’omplir un formulari al web del club abans del 31 de maig. «Pensem que la decisió presa és la més justa pels nostres abonats, perquè és la que premiarà amb un descompte important a qui vulgui continuar com a compensació. D’altra banda, permetrà recuperar els diners a qui ho consideri» va assegurar el cap de comunicació i portaveu del MoraBanc, Gabriel Fernández.

PUBLICITAT
PUBLICITAT