PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La FAM presenta un equip nacional amb cares noves

Solana, Riba i Soldevila s’incorporen enguany al projecte del Principat

Per El Periòdic

Els integrants de la Federació Andorrana de Muntanya en acció.
Els integrants de la Federació Andorrana de Muntanya en acció. | FAM

La Federació Andorrana de Muntanya (FAM) va donar a conèixer ahir els nous integrants que conformaran l’equip nacional de curses de muntanya de cara a aquesta temporada. El conjuny d’enguany estarà format per Òscar Casal i Marc Casal en la categoria sènior N1, per Arnau Soldevila en júnior N2 i per Sintu Vives, David Méndez, Carlos Fernández, Imma Parrilla, Julio Rodrigues, Sabrina Solana i Pere Riba en sènior N3. La federació va comunicar amb entusiasme que «les noves incorporacions són una excel·lent notícia per a l’equip nacional».

Noves incorporacions

Arnau Soldevila passa a ser un corredor plenament integrat a l’equip nacional després d’assolir «uns bons resultats a les competicions europees i completar una temporada d’hivern amb un estat de forma òptim». Per la seva part, Sabrina Solana va ser «una de les grans novetats d’aquesta temporada després dels grans resultats obtinguts l’any passat en curses de llarga distància».

Pere Riba és la darrera incorporació destacada d’aquesta temporada gràcies «als bons resultats obtinguts en les últimes proves disputades entre el que destaca la Skyrace Comapedrosa 2019». Per últim, el seleccionador nacional, Fabrizio Gravina va destacar la motivació de l’equip malgrat la difícil situació actual.

PUBLICITAT
PUBLICITAT