PUBLICITAT

Andorra la Vella

Reactivada la recollida de deixalles al carrer

S'activa després d'un mes

Per El Periòdic

Deixalles al carrer.
Deixalles al carrer. | Comú d\'Andorra la Vella.

El Comú d’Andorra la Vella iva informar ahir que tots aquells ciutadans que hagin de deixar objectes voluminosos a la via pública, com poden ser matalassos, mobiliari o televisors, ja ho poden fer sempre. Tot i així, ressaltaven que és necessari avisar, trucant al número de telèfon 730 010.
El personal del departament d’Higiene és l’encarregat desenvolupar la recollida d’aquesta mena d’objectes i els trasllada a la deixalleria comunal.

A més, segons informen des de l’administració, també és el que indicarà als veïns i veïnes, quan truquin, del dia que poden deixar aquests objectes més pesats al carrer. L’objectiu és garantir, d’aquesta manera, ordre durant el procés i evitar que hi hagi acumulacions a la via pública.

Per altra banda, des de la corporació també van ressaltar que  ahir va ser el primer dia que la deixalleria comunal va tornar a obrir, després d’un mes a causa de les mesures de seguretat i protecció dictaminades pel Govern per evitar la propagació de contagis de coronavirus arreu del Principat. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT