PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La UEFA pressiona perquè es finalitzi la temporada al camp

L’organisme recomana acabar les lligues nacionals i europees amb insistència

Per El Periòdic

Aleksander Ceferin durant una roda de premsa.
Aleksander Ceferin durant una roda de premsa. | REUTERS

La UEFA va recomanar ahir amb insistència la celebració dels partits que encara resten per jugar de la present temporada en una videoconferència amb representants de les 55 associacions que conformen l’organisme. D’aquesta manera, el comunicat oficial remès després de la reu-nió va presentar una gran varietat de possibilitats que abasten tant partits de competició nacional com europea.

Tanmateix, també es va parlar sobre la possibilitat d’atendre alguns casos especials en el cas que es cancel·li alguna lliga per valorar l’encaix en les competicions europees de la pròxima temporada.

Compromisos econòmics

A més, segons va ressaltar el document, es va debatre el finançament de les associacions nacionals mitjançant el programa Hat Trick de la UEFA i l’organisme va reiterar el seu compromís de complir amb els pagaments a les associacions membres tal com estava previst.

La intenció de la FAF

La Federació Andorrana de Futbol (FAF) es manté a l’expectativa del vistiplau de les autoritats sanitàries del país, encara que l’ens del Principat té planejat reprendre la Lliga Nacional el 24 de maig com a màxim i marca la finalització de la mateixa el 12 de juliol. Així, si es comencés més tard del 14 de juny, no se celebraria la Copa Constitució.

PUBLICITAT
PUBLICITAT