PUBLICITAT

Encamp fa més de 900 trucades a persones majors de 65 anys

També han repartit 200 àpats a domicilis de persones que viuen soles

Per El Periòdic

Repartiment d'àpats
Repartiment d'àpats | ANA

Segons va informar ahir el comú d’Encamp, l’organisme ha impulsat diverses iniciatives per fer front a la crisi sanitària. En aquest sentit, van remarcar que l’atenció a la gent gran i a les persones més vulnerables està sent una prioritat durant el confinament. 


En aquesta línia, s’han realitzat més de 900 trucades a persones majors de 65 anys amb la intenció de detectar possibles necessitats, que han derivat en 59 demandes. L’equip que duu a terme la iniciativa està format per set persones que també han atès 290 trucades relacionades amb altres temes com la sol·licitud de mascaretes casolanes, donar-se d’alta com a voluntari per a la confecció de les mateixes o per sol·licitar informació sobre el servei d’àpats a domicili. En referència a l’últim punt, el consistori ha pogut servir, fins al moment, 200 àpats a persones que viuen soles i que habitualment fan servir el servei de menjador social del casal d’Encamp. Els àpats preparats per l’empresa Bio Bio han estat distribuïts pel Servei de Circulació, domicili per domicili, cada migdia.


Per altra banda, el departament de Turisme i Afers Socials, han activat el protocol de suport als temporers que no poden tornar als seus països d’origen pel tancament de fronteres, contactant amb les empreses que els havien contractat per fer-los seguiment.
 

PUBLICITAT
PUBLICITAT