PUBLICITAT

La Cambra de Comerç impulsa la formació virtual

L’organització anuncia que ho farà fins que acabi la situació de confinament

Per Irene Mas Fàbrega

La Cambra de Comerç, Indústria i Serveis d’Andorra ha ofert formació en línia durant el mes de confinament marcat per la pandèmia de coronavirus i seguirà fent-ho fins que es torni a la normalitat. 


Segons expressen els mateixos, la formació és un dels pilars bàsics de la organització en qüestió. En aquest sentit, des que va començar la crisi sanitària s’ha impulsat un total de 7 webinars (conferències o seminaris a través d’internet) als quals han participat 1.937 usuaris. 


L’organització considera que «la resposta del públic ha estat molt favorable» fins al moment i, destaca, sobretot, «l’assistència virtual de 770 persones en el darrer seminari sobre el Projecte de llei i el segon paquet de mesures excepcionals per la pandèmia de SARS-COV-2» que va oferir l’empresa Crowe Alfa Capital el dijous de la setmana passada.


Per altra banda, anuncien que «la Cambra treballarà per cobrir les expectatives dels usuaris donant nous continguts d’interès general». En aquest sentit, mantindran la formació virtual mentre duri el confinament. També informen que «es duran a terme dues sessions de webinars a la setmana, concretament els dimarts i els dijous».


La propera sessió programada tindrà lloc avui a les 11.00 hores. Rep el nom de Comunicació corporativa en temps de crisi i la dinamitzarà Josep M. Brugués, consultor i formador. La següent, que es durà a terme el dijous 23 d’abril a la tarda, s’anomena Innovació 360º, ara més que mai i la impartiran Elisa Fité i Sílvia Cunill.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT