PUBLICITAT

Jornada boja per als de dalt

  • Totes lligues estrangeres presenten resultats ?sorpresa'
I. MOURE
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Toscano xoca contra un rival en una pilota dividida, en l'Andorra-Pobla. Foto: ORIOL LLAURADÓ

La jornada del cap de setmana passat va ser una bogeria per als equips de la part alta en totes les lligues estrangeres en les quals hi prenen part els equips andorrans.

Potser la menys notòria va ser en la Primera Territorial de futbol, a la qual l'Andorra i l'Almacelles, els dos colíders, van guanyar tot i que Balàfia i la Seu d'Urgell van perdre i s'han vist superats per l'Artesa de Segre, l'Atlètic Alpicat i el Borges Blanques. El tercer ja està a cinc punts i val a dir que l'equip de Richard Imbernón, que té un partit menys, el recuperarà demà a Aixovall contra el Vilanova de la Barca (16.00 hores) i si guanya se situarà líder en solitari.

El mateix ha passat en la LEB Plata de bàsquet, ja que River i Tíjola van vèncer i no ho van fer els seus perseguidors Tíjola, Mallorca, ADT Tarragona i Plasencia Extremadura.

En la Divisió de Plata el BP, que dissabte vuit punts per sobre del novè, ara el té a sis perquè ElPozo va guanyar diumenge.

En hoquei sobre patins el Cevalls ha passat del vuitè al sisè lloc en perdre Reus B i Cornellà. També va caure el Congrés B, que ha caigut al quart lloc superat pel nou líder Juneda, el Vendrell B i el Castellet. L'equip de José Luís Alessi està a cinc punts del lideratge amb un partit menys.

Per últim el VPC, que ajornar per al 19 de desembre el duel entre els dos primers davant el Fuexeenne, ha vist com la Saudrune l'ha avançat, però té un partit més.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT