PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El MoraBanc presenta Andorra com a seu única per acollir el play-off de la Lliga Endesa

El projecte té el suport del Govern, ja que generaria una bona campanya de comunicació

Per El Periòdic

El Poliesportiu d'Andorra sense públic.
El Poliesportiu d'Andorra sense públic. | EL PERIÒDIC

El MoraBanc Andorra presentarà la seva candidatura per celebrar el play-off final de la Lliga Endesa al Principat. Segons ha avançat RTVA i ha pogut confirmar EL PERIÒDIC el president de l'entitat tricolor, Gorka Aixàs, oferirà el país com a possible seu única en l'assemblea de clubs de l'ACB que es durà a terme durant el dia d'avui.

Així, els partits serien a porta tancada i es celebrarien en tres pistes: el Poliesportiu d'Andorra (on es jugarien els partits, el Prat Gran d'Escaldes-Engordany i el Prat Gran d'Encamp (on es durien a terme els entrenaments). D'altra banda, el poliesportiu d'Ordino també podria formar part del projecte final.

Per la seva part, Govern veu amb bons ulls la proposta del MoraBanc, ja que generaria una bona campanya de comunicació a l'exterior en aquesta crisi sanitària. Tanmateix, les Illes Canàries, Madrid i Saragossa també s'haurien presentat com a possibles amfitrions.

Finalment, cal recordar que l'ACB continua donant-li voltes a la fórmula final per disputar el tram final de la competició. Si bé l'opció que guanya força és la de celebrar un play-off entre els 8 o 12 primers classificats, encara no està del tot clar si es produirien els descensos i els ascensos de categoria.

 

 

PUBLICITAT
PUBLICITAT