PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Navarro afirma que el futur dels clubs depèn de tornar a jugar

El tècnic destaca la reactivació dels jugadors com un factor clau a l’hora de competir

Per Albert Ortega

Ibon Navarro dona ordres durant un partit, aquesta temporada.
Ibon Navarro dona ordres durant un partit, aquesta temporada. | ACB Photo / Albert Martín

L’entrenador del MoraBanc Andorra, Ibon Navarro, va participar ahir en la videoconferència de la Grada d’Animació del Baxi Manresa a Instagram, on va destacar que «el futur de molts clubs depèn de tornar a jugar. Tots patirem econòmicament, però alguns molt més si la lliga no acaba i no justifiquem els ingressos que poden faltar».

En aquest sentit, Navarro també va donar la seva opinió sobre el nou format de play-off que proposa la lliga ACB i va explicar que «tot el que sigui no acabar la lliga regular i que no juguin els vuit millors equips em sembla injust, perquè no jugues contra tots a casa i a domicili, així que ja partim d’aquest punt».

A continuació, el tècnic tricolor va apuntar que «segur que no acabem la lliga regular tal com estava programa, però si es fa, en el format que sigui, serà benvingut perquè ho necessitem».

Reactivació competitiva

D’altra banda, l’entrenador del MoraBanc també va posar èmfasi en la necessitat de reactivar als jugadors com un factor clau, ja que «tenim un risc molt alt de lesions, els jugadors descansen del bàsquet quan arriba l’estiu i ara estan vivint una cosa inusual per molt que tinguin bicicletes estàtiques i facin exercicis a casa seva».

Per últim, va parlar de Moussa Diagne i va declarar que «és molt bon noi encara que gairebé em trenca l’espatlla amb un cop de punt». Així, va apuntar que «sempre té un somriure a la cara i connecta molt bé amb el país i els nens, és una passada com enganxa a la gent».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT