PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El CSD anuncia un principi d’acord amb l’RFEF i LaLiga

L’organisme remarca l’actitud «oberta i honesta» dels representants

Per El Periòdic

Luis Rubiales i Javier Tebas, durant un acte el 2019.
Luis Rubiales i Javier Tebas, durant un acte el 2019. | AGENCIA EFE

El Consell Superior d’Esports Espanyol (CSD) va anunciar ahir que la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF) i LaLiga van arribar a un principi d’acord per la tornada a la competició després de l’expansió del coronavirus. D’aquesta manera, si bé el comunicat del màxim òrgan esportiu estatal no dona cap mena de detall, explicació o consigna dels punts tractats durant la trobada, destaca el to «constructiu» per part del president de LaLiga, Javier Tebas, i el president de l’RFEF, Luis Rubiales, durant una reunió a Madrid.

De fet, el mateix document de l’ens va destacar com l’assemblea, on també va acudir la presidenta del CSD, Irene Lozano,  va durar més de vuit hores de forma «oberta i honesta» per part dels representants que allà es trobaven.

En aquesta línia, el comunicat va fer públic l’objectiu de totes les institucions implicades a continuar treballant en «el curt, mig i llarg termini per a dissenyar el futur del futbol espanyol després de la pandèmia».Segons la publicació als canals oficials, «l’acord de principi que recull els principals aspectes que afecten el futbol espanyol en el context de la crisi sanitària».

Canvi de postura

Aquesta entesa representa un canvi de rumb pel que respecta a dues figures claus del futbol espanyol que mantenen una lluita mediàtica constant des que Luis Rubiales va arribar al càrrec. No obstant això, cal recordar que fins a l’anunci d’ahir, l’RFEF i laLiga s’havien enfrontat contínuament pels diferents punts de vista al voltant del calendari, les condicions dels enfrontaments que quedaven per disputar, els horaris de la celebració dels duels o, fins i tot, quins equips havien d’obtenir el bitllet per Europa.

PUBLICITAT
PUBLICITAT