PUBLICITAT

Encamp

Encamp permetrà registrar-se a les proves massives per telèfon

La parròquia comptarà amb sis equips a Encamp i dos al Pas de la Casa

Per Judith Sáez

Sala del Consell del Comú d’Encamp habilitada per rebre les trucades.
Sala del Consell del Comú d’Encamp habilitada per rebre les trucades. | Comú d\'Encamp

A partir de dimecres, 28 voluntaris gestionaran el telèfon d’atenció a les persones residents a la parròquia d’Encamp que vulguin inscriure’s per fer-se les proves d’anticossos massives que ha organitzat el Govern. En concret, aquest servei està pensat per gent gran o que tingui dificultats tècniques per connectar-se al web de l’Executiu per reservar dia i hora per desenvolupar-se el test.
El número telefònic que estarà operatiu de les 8.00 a les 19.00 hores és el 873290 i l’atendran 14 persones al matí i 14 més a la tarda, des del centre de trucades centralitzat que s’ha habilitat a una sala del Consell del Comú.

Emplaçaments

L’administració ja està treballant en els StopLabs on s’efectuaran les proves amb l’objectiu de «tenir-ho tot a punt quan el Govern comenci assignar dies i hores a les persones inscrites, que previsiblement també serà la setmana vinent». A Encamp hi haurà cinc equips a l’aparcament del Funicamp (entrant per l’Avinguda François Mitterrand i accedint a la planta -1) i 1 al Complex Esportiu, el qual és l’espai alternatiu per a persones que hi vagin a peu. Pel que fa al Pas de la Casa, es desplegarà un equip a l’aparcament del Bullidor accedint a la planta -8 i un altre, alternatiu pels vianants, a la recepció del Centre Esportiu.
Per altra banda, també s’activen 9 equips de neteja, formats per 24 persones, per garantir la seguretat de les persones en les primeres sortides després del confinament.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT