PUBLICITAT

Més treball presencial al Comú d’Andorra la Vella a partir del 27

La corporació activa més empleats dins els serveis mínims

Per Julià Rodríguez

El Comú d’Andorra la Vella anirà incorporant més seus empleats per treballar presencialment a mesura que sigui necessari per donar un millor servei, malgrat que el confinament de la població decretat pel Govern per evitar la propagació del coronavirus encara continua en vigor. La corporació ja ha donat l’ordre perquè dels 130 empleats que calcula que fins ara estava treballant, sobretot en tasques d’higiene, circulació o serveis socials, per exemple, passin a ser al voltant de 200 a partir de dilluns vinent.

I és que s’ha notat que en alguns serveis, com Tràmits i Finances i Comptabilitat, fa falta més personal del que hi havia fins ara. La intenció és la anar reforçant els serveis mínims de manera progressiva, tal i com ja es va anunciar dijous, i que dilluns dia 20 s’iniciï aquest retorn d’alguns treballadors als seus respectius llocs de feina. Tot i així, ahir es va especificar també que la incorporació de més personal no es farà de cop aquest dilluns, sinó que continuarà el següent dia 27 d’abril, sempre tenint en compte que “només seran serveis mínims, que s’aniran ampliant segons les necessitats” i amb torns rotatius, segons van ressaltar des del Comú. La resta d’empleats continuarà fent teletreball com fins ara.

Segons la corporació, la neteja i higienització dels carrers i del mobiliari urbà s’han hagut d’incrementar des que es permet a la població sortir a passejar o fer esport durant una hora. En aquest sentit, el departament d’Higiene ja té en funcionament el cent per cent del seu personal, mentre que els departaments de Pintura, Enllumenat i Serveis Públics destinen efectius a aquestes tasques. Circulació ja té en marxa el cent per cent d’efectius, mentre que el de Medi Ambient està incorporant més treballadors per tenir cura dels espais verds. De moment, no hi haurà atenció presencial a La llacuna, ja que moltes de les inscripcions previstes es poder fer telemàticament.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT