PUBLICITAT

Un 15% menys de facturació a Vallnord-Pal Arinsal

La despesa per client ha baixat un 3,2% aquesta temporada

Per El Periòdic

Vallnord-Pal Arinsal ha fet balanç de la temporada d'hivern.
Vallnord-Pal Arinsal ha fet balanç de la temporada d'hivern.

Vallnord-Pal Arinal ha tancat la temporada d’hivern amb una facturació del -15% i una despesa mitjana del client del -3,2%, una mica menor respecte a l’any anterior. Aquesta temporada s’han venut un 9% menys de forfets, que han estat adquirits a través de turoperadors (50%), caixes (42% i web (8%).

La restauració també ha experimentat una caiguda en la facturació, del -13%, a causa del tancament anticipat. Aquesta estació, a l’igual que la resta del país, va haver de tancar la temporada el 14 de març per la pandèmia del coronavirus, el que no li ha permès arribar als 135 dies d’esquí previstos, sinó que s’ha quedat en 104.

En aquest sentit, Vallnord-Pal Arinsal ha registrat enguany 431.566 dies d’esquí, un 15,3% menys del seu objectiu, que eren 510.000. Aquesta xifra suposa una disminució de l’11,7% respecte a la temporada passada, en què va obrir 143 dies. Malgrat tot, la mitjana d’esquiadors per dia creix un 19% , el que demostra, segons l’estació -que fa un balanç positiu de la temporada-, la tendència cap a una millora en l’ocupació.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT