PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La Vuelta i el Giro podrien ser una mica més curtes

La Volta als Ports es manté programada però prendrà una decisió sobre el seu futur el 30 de maig

Per El Periòdic

La Vuelta, aquest any.
La Vuelta, aquest any. | Sarah Meyssonnier / unipublic

La Unió Ciclista Internacional està fent mans i mànigues per poder encabir el Tour, la Vuelta i el Giro en menys de tres mesos. En aquest sentit, la Gazzetta dello Sport va publicar ahir que l’empresa propietària del Tour i de la Vuelta, ASO, estaria intentant que les dues altres grans voltes reduïssin el seu format de tres setmanes amb l’objectiu de perdre’s alguns dies amb l’objectiu de quadrar millor el calendari ciclista. A més també tindrien una jornada de descans menys. 

Així, Holanda ja hauria dit que voldria ajornar la sortida d’Utrecht a l’any 2022, fet que implicaria que la Vuelta tingués 18 etapes i comencés d’Irun. En aquest sentit, s’hauria de veure com afecta aquest calendari a un possible encaix d’una etapa andorrana en les pròximes edicions. 

La Volta als Ports es manté

 Per un altre costat, la Multisegur Volta als Ports, que s’ha de celebrar el 5 de juliol, es manté i, de fet, es van comprometre a fer la decisió final, sigui ajornar-la o suspendre-la el 30 de maig. «De moment i a l’espera d’agafar dita decisió, mantindrem els imports d’inscripció a preu reduït fins al 31 de maig, i sempre amb l’opció del participant de recuperar el 100% o guardar la seva inscripció per l’edició 2021, en el cas que la prova d’enguany s’hagi d’anul·lar», van comentar.

PUBLICITAT
PUBLICITAT