PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La samarreta tricolor del nou curs del MoraBanc serà solidària

Portaran el nom i cognoms incorporats de tots els que facin un donatiu a la campanya

Per El Periòdic

LA samarreta de l'any vinent.
LA samarreta de l'any vinent. | BCA

El MoraBanc Andorra jugarà més protegit i acompanyat que mai la temporada vinent. La samarreta tricolor del nou curs portarà incorporats el nom i cognoms de totes les persones que participin en la iniciativa El partit de la nostra vida.  La gestió es pot fer completa, pagament inclòs, a través del web del club i les persones que s’hi vulguin sumar tindran cinc opcions per fer els seus donatius: 10, 20, 50, 100 i 200 euros. Tots els diners recaptats aniran al fons de solidaritat del Govern en la lluita contra la Covid-19.

A més, les persones que facin un donatiu de 10 euros gaudiran també d’un descompte del 5% en la compra de la samarreta commemorativa; les que en posin 20, un 10% de descompte; les que posin 50 euros, un 10% de descompte i una bufanda de regal; les que en posin 100, un 20% de descompte i una samarreta d’aquesta temporada mentre que les que en posin 200, un 30% de descompte i una samarreta d’aquesta temporada. 

«Volem seguir ajudant en tot el que es pugui. No se’ns acut una manera de sentir-nos més forts pel futur que jugant amb una equipació que ens recordi el millor de la nostra comunitat que sempre es mostra generosa i solidària», va explicar el cap de comunicació del club, Gabriel Fernàndez.

PUBLICITAT
PUBLICITAT