Els Isards repetiran al mateix grup el curs vinent

Rugby Europe decideix que no hi haurà ni campió ni ascensos ni descensos i Andorra seguirà a la categoria

Els Isards.
Els Isards. | FAR

Rugby Europe va emetre un comunicat ahir en el qual va exposar les darreres decisions que ha pres sobre la pandèmia que viu Europa amb la Covid-19, de manera que els Isards diuen adeu a la temporada.

En aquest sentit, la federació europea va decidir suspendre el final de temporada de sènior XV masculí conferència 2, de manera que no hi haurà ni campió ni ascensos ni descensos. Així, la selecció, que se situava tercera en el seu grup de cinc, amb cinc punts, mantindrà la categoria i la temporada vinent trobarà els mateixos contrincants.

Rugby Europe també va decidir suspendre l’Europeu sènior masculí 7’s Conference 1, en la qual Andorra era última amb tres punts. En aquesta competició tampoc hi haurà campions, ni ascens ni descensos i trobaran els mateixos rivals la temporada vinent.

Així mateix, l’Europeu sènior femení 7’s Conference 1, en el qual Andorra era líder, no hi haurà campió, ni ascens ni descens i el curs que ve també trobaran els mateixos rivals. Igual passa amb l’Europeu sub-18 masculí 7’s Trophy.

La FAR també va anunciar ahir la suspensió del primer Torneig Internacional d’Andorra de Rugbi 7’s que s’havia de disputar el 23 i 25 de maig i el Torneig Internacional de St. Devote sub-12 a 7’s, a Mònaco.