PUBLICITAT

Pedregal, compromés per acabar aquesta temporada a Caldea

  • Després, tornarà a la seva ciutat natal
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

L'actual director de Caldea, Miguel Pedregal, va anunciar al consell d'administració del termolúdic que abandona la direcció del centre per tornar a la seva ciutat natal, Madrid. Tot i així, Pedregal va prometre que no deixarà Caldea fins que s'hagi trobat un substitut al seu lloc i que, en tot cas, ho farà assegurant un període de transició perquè la gestió del centre no quedi descuidada en cap moment. Tot i que per ara no s'ha fixat una data límit, el que sí que ha avançat el madrileny és que romandrà a Andorra com a mínim fins que s'acabi la temporada alta, segons va explicar a l'agència de notícies andorrana (ANA).

Miguel Pedregal ha ocupat el lloc de director general de Caldea des del juny del 2009, però recentment ha anunciat que deixa el càrrec per motius familiars ja que vol tornar a viure a la seva ciutat natal. La seva principal preocupació, però, és deixar-ho tot ben lligat. Assegura que la seva feina al termolúdic li ha dut moltes satisfaccions, i que vol deixar un bon record de la seva direcció. És per això que tan bon punt va prendre la decisió de deixar el càrrec ho va comunicar al consell d'administració i es va comprometre a quedar-se el temps que sigui necessari per trobar un bon substitut i fer una transició que no perjudiqui la gestió del centre.

Pedregal va assegurar, d'altra banda, que no es tracta d'una decisió presa per cap desavinença a Caldea ni perquè tingui algun projecte concret per al seu futur laboral, sinó que simplement vol tornar a Madrid amb la seva família.

De cara al nou substitut / Quant a la persona que l'haurà de substituir, Pedregal va assegurar que encara no hi ha un candidat que destaqui ja que la recerca es va començar fa molt poc, però el que és segur és que aquesta figura no es buscarà amb pressa i que es mirarà de trobar el perfil més adequat.

La valoració que fa l'encara director de Caldea de la seva etapa és totalment positiva, ja que tal com va explicar ha tingut l'oportunitat d'impulsar cap endavant el centre en moments difícils per a l'economia, i ha sabut fer que en temps de crisi el termolúdic hagi continuat tenint beneficis.

A Pedregal, però, li queda el mal sabor de boca d'haver de marxar sense veure finalitzades les obres d'ampliació, i és que haver-les impulsat és el que s'endú, però lamenta no poder tancar aquesta fase.

Molts canvis des de l'arribada / Des de l'arribada del director general, al juny del 2009, Caldea ha patit molts canvis, entre els quals la recent remodelació del restaurant Deimos, que segons Pedregal, ha estat impulsada per la voluntat d'equilibrar la restauració que s'ofereix al client tipus del centre.

Tal com va explicar el madrileny, el client de Caldea sol ser de classe mitjana i, per això, s'ha procurat oferir una gastronomia que s'hi ajusti econòmicament però sempre mantenint una alta qualitat del producte. És per això que amb el nou restaurant, la satisfacció dels clients és superior.

BONES EXPECTATIVES / Tot i l'anunci de la seva marxa, Pedregal segueix al peu del canó, i per això les seves preocupacions continuen centrades en el desenvolupament del centre i en els turistes que aniran aquesta temporada a relaxar-se a Caldea.

Per ara les expectatives són molt bones. La primera gran cita que ha de marcar l'inici de la temporada és aquest pont de la Puríssima, i tant les reserves que ja s'han fet com els contactes hotelers amb els qui té acords Caldea auguren uns bons resultats.

De cara al Nadal i a la resta de l'hivern també hi ha bones previsions, i és que tal com va apuntar Pedregal, «la temporada ha començat molt bé gràcies a la neu», i això beneficia tot el país perquè atrau el turisme, i per tant el centre termolúdic també en treu profit.

Per tal d'assegurar els bons resultats, Caldea té acords tant amb hotels del Principat com amb les estacions d'esquí i fins i tot amb algunes perfumeries, ja que d'aquesta manera aconsegueixen arribar millor als turistes.

Des que va néixer, Caldea ha anat consolidant-se com a un dels principals referents, juntament amb les pistes d'esquí, del Principat, fins el punt que la seva fama ha traspassat les fronteres.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT