PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’ACB aconsegueix recaptar 172.000 euros

El trofeu a Ricky Brown donat pel MoraBanc es ven per 301 euros

Per El Periòdic

Francesc Solana.
Francesc Solana. | BCA

La Lliga Endesa va celebrar durant aquest cap de setmana una subhasta solidària per recaptar diners per als projectes de la Creu Roja durant la pandèmia generada per la Covid-19. En aquest sentit, la iniciativa #LaMejorAsistencia va ser capaç de recaptar més de 172.000 euros. A més de la quantitat generada pels 92 productes donats per 92 estrelles de l’esport, se’haurà de sumar la de les donacions fetes a la fila zero que va crear l’ACB, ja que, entre totes les donacions directes d’almenys deu euros, se sortejaven unes sabatilles firmades per Stephen Curry. 

D’aquesta manera, durant la jornada de dissabte, en una gal·la que es va fer al programa @Vamos de Movistar+, es van sortejar els 78 primers tresors aportats per estrelles del món del bàsquet, de l’esport i del món de l’espectacle i de la televisió. A més 40 protagonistes van animar la subhasta solidària en un programa emotiu que va concloure amb un esprint final.

 El trofeu que més èxit va tenir va ser una samarreta del tenista Rafa Nadal, que es va vendre per 20.500 euros.  També es van pagar 9.050 euros per un mono de Carlos Sainz Jr, 8.100 per una samarreta de Llorente, 6.200 per una samarreta de Juan Carlos Navarro, 6.100 per unes sabatilles de Kobe Bryant o 6.000 per l’ukulele de Mikel Izal. 

Altres objectes de prestigi van ser una samarreta de Sergio Llull, una pilota de Sergio Scariolo, unes sabatilles de Pau Gasol, una samarreta de Rudy Fernández, o una de David Broncano.

El MoraBanc, per la seva part, també hi va participar. En aquest sentit, els del Principat van donar un trofeu de Ricky Brown aconseguit durant la temporada 1994-95 i que va rebre durant el curs com a jugador que més cistelles de dos punts havia anotat, que es va vendre per 301 euros.

PUBLICITAT
PUBLICITAT