PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Todorovic considera que «sortirem més preparats» del coronavirus

El jugador tricolor incideix en la forma física i afirma que vol acabar la Lliga ACB

Per El Periòdic

Dejan Todorovic en un partit, aquesta temporada.
Dejan Todorovic en un partit, aquesta temporada. | ACB

El jugador del MoraBanc Andorra, Dejan Todorovic, va valorar en una entrevista concedida a EFE el moment que travessa la població i va declarar que «sempre dic que quan passen coses així serveixen per millorar com a persones. Sortirem d'aquesta situació més preparats i coneixent tot millor».

En aquest sentit, el serbi va analitzar la situació actual i va afegir que «és bastant dur perquè estàs esperant tancat a casa i sense tenir algunes respostes. És cert que et causa frustració». A continuació, va assegurar que «intentem aprofitar moments que abans no teníem per la nostra rutina diària. Parlo cada dia amb els meus pares i el meu germà».

D'altra banda, Todorovic també va posar èmfasis en la necessitat de no perdre la forma durant aquests dies. Així, va explicar com es prepara físicament durant el confinament «cada dia faig dues sessions d'entrenament, encara que falta una mica de cardio. Hem de seguir corrent a la cinta, fent bicicleta i no menjar molt perquè es guanya pes d'estar a casa. Tenim aquesta responsabilitat de ser professionals».

Pel que fa a la incerta que envolta a l'ACB, el serbi va revelar el seu punt de vista i va dir que «a mi sí que m'agradaria finalitzar la lliga i crec que tothom té interès en això, però estem a un punt que volem saber quin risc podem córrer si ho fem». Per últim, Todorovic va confessar que «jo també tenia intenció de tornar a casa meva per aquesta situació i pel que està passant, però penso que estem millor a Andorra sense moure'ns, perquè si ho fem, generem més possibilitats de contagi». Una decisió que David Walker sí que va decidir prendre per tornar als Estats Units.

PUBLICITAT
PUBLICITAT