PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’FC Andorra recapta fins a 340 euros

L'entitat va donar un braçalet de capità i la samarreta de Casadesús

Per El Periòdic

Els jugadors de l'FC Andorra signan el braçalet.
Els jugadors de l'FC Andorra signan el braçalet. | @FCAndorra

L’FC Andorra va anunciar ahir la recaptació de fins a 340 euros en productes subhastats per l’entitat de Prada de Moles a la iniciativa solidària d’Ildefons Lima i Juli Sánchez: Gol Solidari. La campanya benèfica que vol ajudar als nens més desafavorits del país va oferir dos productes tricolors a la seva subhasta durant aquests dies.

En el primer cas, el braçalet de capità de la temporada 19-20 signat pels capitans del primer equip, Fede Bessone, Ludovic Clemente i Rubén Bover va aconseguir recaptar 65 euros per la causa, mentre que la samarreta del davanter Víctor Casadesús va arribar fins a la xifra de 257 euros.

Gestos que fan afició

No obstant això, l’FC Andorra va comunicar ahir que buscarà ampliar aquesta xifra assolida amb nous productes «en suport a la tasca tan important de captació de fons per lluita contra la Covid-19 al país».

De nou, l’entitat reforça la seva aposta per connectar amb la ciutadania del Principat amb accions solidàries, i és que cada vegada és més habitual veure al club col·laborar en aquesta mena d’iniciatives.

PUBLICITAT
PUBLICITAT