PUBLICITAT

Les jornades de vins de muntanya canvien de dates

Sant Julià de Lòria organitza un concurs de balcons i un vermut

Per Judith Sáez

Un moment de la primera jornada de vins de muntanya.
Un moment de la primera jornada de vins de muntanya. | Sant Julià de Lòria.

La crisi sanitària excepcional comporta l’ajornament de múltiples esdeveniments, també la segona edició de les Jornades de vins de muntanya de Sant Julià de Lòria. Així, la mostra amb la presència de 19 cellers i amb la col·laboració de l’empresa Pep Palau, von Arend & Associats, passarà a celebrar-se a la primavera de l’any que ve.

Tanmateix, davant la situació actual, el comú proposa iniciatives de divers caràcter. La parròquia laurediana organitza dues «confi-propostes» perquè el confinament en família passi de manera més amena i divertida.

D’una banda, es realitzarà un concurs de guarniment de balcons, terrasses i finestres, protagonistes aquests dies de quarantena, els quals s’hauran de retratar, penjar a Instagram i etiquetar el compte @culturasantjulia. Des de la corporació informen que el guanyador serà qui tingui més m’agrada un cop s’hagin acabat les mesures de distanciament social i obtindrà un lot de productes locals, un abonament a un curs de l’Escola d’Art i un àpat a un restaurant.D’altra banda, pels fanàtics d’un bon vermut els diumenges, el comú proposa sortir al balcó a les 12.30 hores per fer un Confi-Aperitiu. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT