PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L'esport andorrà s'abona al Dia de l'Esport Honest i Segur

Els atletes del país participen en la campanya de l'agència antidopatge

Per Albert Ortega

L'FC Andorra participa en la campanya.
L'FC Andorra participa en la campanya. | @FCAndorra

Els esportistes i clubs del país van celebrar ahir el Dia de l'Esport Honest i Segur que realitza l'Agència Mundial Antidopatge (WADA) cada 9 d'abril. Des dels atletes de la Federació Andorrana d'Esquí, l'FC Andorra, els integrants de la Federació Andorrana de Natació o els membres de la Federació Andorrana d'Atletisme entre d'altres van omplir les xarxes socials amb missatges per donar embranzida i visibilitat a la campanya de l'organització esportiva.

Així i, des de 2014, la WADA celebra aquesta jornada amb l'objectiu de conscienciar els esportistes, els aficionats i la resta d'actors sobre la importància de jugar net. En aquesta línia i aprofitant l'impacte de la Covid-19 al món de l'esport, l'organització va demanar als esportistes que compartissin el que estaven fent i per què era important frenar la corba del virus.

Per la seva part, el president de la WADA, Witold Banka, va declarar que «seguim el lideratge de les autoritats sanitàries. Per aquest motiu, hem ajustat les nostres operacions antidopatge i la nostra vida diària. Tindrem el sistema antidopatge a tota màquina quan finalitzi la pandèmia».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT