PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Tyson Pérez referma la seva aposta pel MoraBanc

El jugador declara que «no podia haver escollit un lloc millor»

Per Albert Ortega

Bandja Sy i Tyson Pérez celebren una cistella durant el duel contra el Movistar Estudiantes.
Bandja Sy i Tyson Pérez celebren una cistella durant el duel contra el Movistar Estudiantes. | MARTÍN IMATGE / BCA

El jugador del MoraBanc Andorra, Tyson Pérez, va apuntar en una entrevista del club que «no podia haver escollit un lloc millor» mesos després d'haver-se incorporat a les files de l'entitat tricolor en un estiu on era desitjat per molts equips. En aquesta línia, l'ala-pivot va afegir que «l'equip s'ha adaptat bastant al meu joc i a més, he trobat que l'entrenador, Ibon Navarro, era el que jo necessitava en la meva carrera».

Tot seguit, Tyson va indicar que «a Ibon li agrada el físic, els jugadors que defensen i els homes revulsius» i va destacar que «el que he après aquest any amb els tècnics i els companys no ho oblidaré mai».

D'aquesta manera, l'integrant tricolor va explicar el canvi de rol que ha experimentat aquesta temporada al Principat, ja que «estic fent el contrari del que feia abans: defensar. Abans em tocava anotar i aquest any m'ha tocat un altre paper. Crec que ho estic portant millor del que pensava la gent i fins i tot jo».

Treball durant el confinament

D'altra banda, Pérez va confessar que «tinc ganes de poder entrenar i tenir aquesta sensació de cansament; la trobo molt a faltar». En aquest sentit, els jugadors del MoraBanc continuen treballant a casa, però l'ala-pivot va admetre que «és inevitable perdre forma perquè no és el mateix esforç que fèiem als entrenaments». Sobre la rutina d'entrenaments, Pérez va explicar que «ens ajuda a no aturar-nos, entretenir-nos i estar més tranquils».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT