PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La Multisegur Volta als Ports d'Andorra, en suspens pel coronavirus

L'organització anuncia que el Govern haurà de prendre la decisió definitiva

Per Albert Ortega

La Volta als Ports d'Andorra, en l'edició de l'any passat.
La Volta als Ports d'Andorra, en l'edició de l'any passat. | Volta als Ports

L'Agrupació Cicilista Andorrana (ACA) comunica que la intenció de la junta directiva és disputar la Multisegur Volta als Ports d'Andorra en la data prevista o en una altra alternativa del mes d'agost, però anuncia que «la celebració o cancel·lació de la prova queda supeditada a les futures decisions del Govern d'Andorra». 

Per aquest motiu, la junta va acordar en la reunió allargar el període d'inscripció a preu «súper reduït» per a les sòcies i els socis. Tanmateix, l'associació informa que, en cas que no es pugui dur a terme el certamen, s'oferirà dues possibilitats a les persones que ja hagin fet la inscripció: retornar els diners de la mateixa o mantenir-la per a l'edició del 2021.

En aquesta línia, l'agrupació també va decidir anunciar la suspensió de la Challenge donada la situació actual. A més, el butlletí anual del club servirà per adequar els continguts a la situació actual i enviar la informació per correu. Per últim, l'associació va publicar que les sortides socials del club tornaran quan el Govern ho autoritzi.

PUBLICITAT
PUBLICITAT