PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Ajudes als clubs de Segona B

La RFEF avançarà quatre millions d'euros als clubs

Per El Periòdic

Moha i Bover celebren un gol.
Moha i Bover celebren un gol. | Maricel Blanch

La Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF) va anunciar ahir el llançament d’un pla estratègic que inclou un paquet d’ajudes especialment destinat als clubs de Segona Divisió B i Tercera amb l’objectiu de combatre els efectes del coronavirus.

Així, la federació va autoritzar l’avançament de quatre milions d’euros per donar un cop de mà als clubs de Segona Divisió B i Tercera masculina, Primera, Segona i Segona B de futbol sala masculí i Primera i Segona Divisió de futbol sala femení. L’RFEF va comunicar que aquesta mesura inicial vol «ajudar a pagar els salaris dels jugadors i les jugadores amb llicència professional i als seus respectius entrenadors i entrenadores des del 14 de març de 2020 i durant aquest període excepcional de confinament».

En aquesta línia, l’ens esportiu de futbol va explicar que «a més d’aquesta mesura, la junta ha ratificat la concessió de les ajudes del Programa Impuls 23, destinat a Segona Divisió B i Tercera per valor de 21 milions d’euros i Planter amb Valors, amb 12,8 milions d’euros». A més, l’òrgan destinarà 6 milions més per Segona Divisió B i Tercera per la participació en la Copa del Rei i per últim, també donarà 390.000 euros pel futbol sala femení.

PUBLICITAT
PUBLICITAT