PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Neix el trofeu virtual e-KATA Covid-19

El Karate Xavi Andorra celebrarà al maig el primer torneig en línia per continuar amb l’activitat competitiva malgrat el confinament

Per Albert Ortega

Una classe en línia de Xavi Herver.
Una classe en línia de Xavi Herver. | Instagram

El Karate Xavi Andorra va doblar ahir l’aposta per l’activitat física en línia i va anunciar la creació d’un torneig de karate en modalitat e-KATA perquè els alumnes dels seus clubs d’Escaldes, la Massana i Ordino hi participin. D’aquesta manera, Xavier Herver va comunicar que «després de veure que les classes digitals són un èxit i com observem que això va per llarg, vam pensar a organitzar una competició virtual individual».

En aquesta línia, Herver explica que «es durà a terme del 18 al 24 de maig i l’objectiu no és que tingui una gran participació, sinó que sigui un al·licient més per la gent dels nostres clubs en una temporada que té pinta que s’haurà de tancar en línia».

Tanmateix, l’autor de la iniciativa va afirmar que «pràcticament tindrem 82 famílies participant-hi, unes 100 persones de quasi totes les categories». Finalment, va indicar que «estem molt contents per la resposta que ha tingut»

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT