PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Aguareles completa un curs amb «alts i baixos»

Les lesions i la realització de nous trucs, els principals problemes pel ‘rider’

Per El Periòdic

33El ‘rider’ abans de disputar la Copa d’Europa de la Clusaz, a França.
33El ‘rider’ abans de disputar la Copa d’Europa de la Clusaz, a França. | FAE

L’expansió de la crisi sanitària originada arran de la pandèmia global va precipitar ahir la fi d’una temporada complicada per Carlitos Aguareles en la categoria d’estil lliure. Així, la Federació Andorrana d’Esquí (FAE) va presentar ahir el balanç de la campanya, on el rider va poder repetir la 25a posició al Big Air de Mòdena de l’any passat però va veure aturada la seva progressió a conseqüència dels problemes físics.

En aquesta línia, el tècnic responsable de la secció, Josep Gil, va destacar que «li ha costat agafar el ritme i estar al nivell que buscàvem durant la temporada». Seguidament, Gil va afegir que «Carlitos no ha pogut complir tots els objectius establerts a principi de la mateixa. La regularitat sobre l’esquí i els resultats han baixat molt, a causa d’un seguit de lesions i de problemes en la realització de nous trucs per poder seguir amb la progressió de nivell».

No obstant això, Aguareles va poder realitzar sis competicions de Copa d’Europa i aconseguir estar entre els primers deu classificat. A l’última competició de la temporada, un Big Air de Copa del Món, Aguareles va tancar la prova en una 38a posició.

La valoració del ‘rider’

Per la seva part, Aguareles va apuntar que «hi ha hagut una miqueta d’alts i baixos». En aquest sentit, va destacar que «a la primera Copa del Món de Big Air a Mòdena va anar bastant bé. Vam poder planxar el truc que volíem i vam fer la feina que havíem de fer».

Sobre la resta de competicions, el rider es va mostrar més crític pel que fa a les Copes d’Europa d’slopestyle. Així, va afirmar que «no van acabar de sortir com nosaltres volíem al principi, fins que a l’última vam poder passar a les finals i vam poder acabar en una 11a posició». Per últim, Aguareles va lamentar l’aparició del coronavirus, ja que «encara teníem bastants competicions per disputar». 

PUBLICITAT
PUBLICITAT