PUBLICITAT

Detingudes tres persones de l'Est que pretenien obrir una discoteca i comptes amb identitat falsa

  • En la detenció, la Policia els incauta vàries emissores de radiofreqüència, una escopeta de caça, una pistola de fogueig i targetes de crèdit de bancs andorrans contractades amb la identitat falsa
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA


La Policia ha detingut un home búlgar que pretenia obrir un local nocturn al Principat utilitzant una identitat falsa i obrint comptes bancaris andorrans fent ús d'aquesta identitat. Amb ell també s'han detingut dues persones més, un altre home búlgar de 32 anys i la seva parella, una dona romanesa de 21 anys. La identitat del principal implicat està pendent de confirmació per la Interpol. Els tres han passat ja a disposició judicial i estan ingressats al centre penitenciari de la Comella.
Els fets es remunten al mes de setembre quan la Policia detecta que dos homes de nacionalitat búlgara fan llargues estades a Andorra en hotels de cinc estrelles. Un d'ells, el principal implicat en la trama, utilitza una identitat falsa mantenint la nacionalitat búlgara d'un home de 28 anys, segons les verificacions fetes per la Policia amb Interpol.

Tres mesos després, el dos de desembre, la Policia detecta novament la presència de la mateixa persona acompanyat d'altres allotjats en dos hotels d'Andorra la Vella i Escaldes-Engordany, i amb una factura pendent de pagament que ascendeix 6.186 euros.

L'endemà, tres de desembre, i després de les investigacions pertinents, es detenen el principal inculpat, l'home búlgar d'identitat falsa de 28 anys i pendent de confirmació per al Interpol, així com un altre home de nacionalitat búlgara de 31 anys i la seva parella una dona de 21 anys de nacionalitat romanesa. En la detenció, la Policia els incauta vàries emissores de radiofreqüència, una escopeta de caça, una pistola de fogueig i targetes de crèdit de bancs andorrans contractades amb la identitat falsa.

L'objectiu dels detinguts era, amb la identitat falsa del principal implicat, obrir una discoteca al país i també comptes bancaris andorrans. Al negoci s'hi incorporarien els altres dos detinguts, i una darrera persona, també de nacionalitat búlgara, que la Policia tindria controlada

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT