PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Unicef se suma a la recaptació de diners per als fons solidaris del Govern

L’Associació de Dones d’Andorra (ADA) ha comunicat que han decidit donar 4.000 euros,

Per El Periòdic

| ARXIU ANA

El comitè nacional d’Andorra per l’Unicef ha manifestat, a través d'un comunicat, que s'afegeixen a la crida del Govern per donar una resposta conjunta a la situació d'emergència sanitària actual i poder garantir la protecció dels infants i les seves famílies. Així, fa una crida a tots els seus socis i sòcies, col·laboradors i seguidors a, en la mesura de les seves possibilitats, fer un donatiu i posa a disposició del fons de solidaritat tots els seus canals per rebre donatius.

Des de l'Unicef recorden que a més dels comptes bancaris oberts pel Govern a totes els entitats bancàries del Principat i d’enviar la paraula 'ajuda' al 828, també es podrà col·laborar trucant al 120 i fent un donatiu de 2 euros, gràcies a l’acord que el comitè manté amb Andorra Telecom des de fa anys, o bé fent un donatiu al fons d’emergència del comitè a través del web unicef.ad (amb targeta de crèdit, paypal o gir bancari).

Des de l'ONG assenyalen que es tracta d'un "moment històric" per a la societat, però també per a l'organització i recorden el suport que al llarg dels 25 anys des de la seva fundació, han tingut de la societat per ajudar infants d'arreu del món. Afegeixen que ara volen donar suport als infants, a les famílies i al personal sanitari del Principat.

Recorden que van fer una donació al fons de solidaritat del Govern de 10.000 euros i que han posat a l'abast de la ciutadania recursos educatius i de lleure.

Associació de Dones d'Andorra

D’altra banda, l’Associació de Dones d’Andorra (ADA) ha comunicat que han decidit donar 4.000 euros, dels diners recaptats en la cursa de la dona, al fons solidaritat del Govern.

PUBLICITAT
PUBLICITAT