PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La Purito, ajornada al 13 de setembre pel coronavirus

La pandèmia obliga a prendre la decisió per «precaució i seguretat»

Per El Periòdic

Un moment de la darrera edició de la Purito.
Un moment de la darrera edició de la Purito. | La Purito Andorra

La prestigiosa marxa La Purito Andorra, que compta amb el suport d’Andbank, es desplaça del 2 d’agost al 13 de setembre per motius de precaució i seguretat davant la pandèmia generada per la Covid-19, segons va explicar ahir el mateix Joaquim Rodríguez a les xarxes socials. 

En aquest sentit, Purito va explicar que «espero que estigueu passant el millor possible aquesta situació a casa, segurament cremant al corró el màxim d’hores possibles». «Com veureu, moltes carreres o marxes cicloturistes s’han suspès o ajornat i, en aquest cas volem ser prudents i ajornar la nostra marxa», va assegurar l’exciclista. 

D’aquesta manera, la carrera mantindrà les seves tres distàncies, de 28, 80 i 120 quilòmetres i se celebrarà el segon diumenge de setembre. «Una mica de seguretat, una mica per poder entrenar més perquè no sabem com acabarà tot això», va remarcar i va reiterar que s’han de canviar les dates, és un moment difícil per a tots però junts segurament ho superarem, Molta força i a estar a casa». 

Aquesta serà la sisena edició de la prova que, en cap cas, es va plantejar anul·lar-la. La marxa cicloturística compta amb un gran nombre de seguidors tot i la seva duresa, havent arribat als 2.810 participants en la seva darrera edició, batent tots els rècords d’inscrits. La prova segueix la línia de molts esdeveniments esportius europeus a causa de la situació actual.

PUBLICITAT
PUBLICITAT