PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Gol Solidari i Aina, junts contra el coronavirus

Sortegen diversos objectes personals de prestigiosos esportistes

Per El Periòdic

Els esquís de Harlaut.
Els esquís de Harlaut. | Junts per Andorra

Junts per Andorra és la nova iniciativa solidària que lideren els joves de la casa de colònies Ainsa i Gol Solidari, l’ONG dels futbolistes Ilde Lima i Juli Sánchez. En aquest sentit, aquest és un projecte destinat a recaptar fons per ajudar al Ministeri de Salut a combatre la Covid-19, de manera que realitzaran sortejos d’objectes personals d’esportistes reconeguts i famosos residents del Principat. «A Andorra, la malaltia en especial genera més problemes perquè som un país petit, amb recursos sanitaris limitats. Segons els experts, el virus presenta unes característiques especialment agressives sobre el territori. Hem decidit aportar el nostre gra de sorra en la lluita contra aquest virus i hem iniciat una campanya de donacions solidàries, de manera que la totalitat anirà destinada al Ministeri de Salut andorrà», comenten des de Junts per Andorra. 

Per entrar al sorteig, s’ha de fer un donatiu mínim de 10 euros al Ministeri i després enviar una còpia de l’ingrés a [email protected] i adjuntar un text, un poema o una frase pels afectats per la malaltia que es podrà veure a la seva web. 

Diversos esportistes i entitats ja s’han apuntat al projecte i ja hi ha diversos objectes a sortejar com un mallot del Movistar Team d’Enric Mas, un de Carlos Verona, una jaqueta dels Jocs Olímpics de Lluís Marín, un casc del Tour de França de Koen de Kort, una raqueta de Georgina Garcia, un mono de Mireia Gutiérrez i un de Joan Verdú, un casc i unes ulleres de Purito Rodríguez, un dorsal del Tour d’Escandinàvia d’Irineu Esteve, un casc de Mikaela Shiffrin, un mono complet de Joan Barreda i els esquís amb els quals Henrik Harlaut va guanyar l’or als X-Games.

PUBLICITAT
PUBLICITAT