PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Maig, juny o principis de la temporada que ve, les dates per reprendre el futbol

El president de la UEFA confessa que «és important començar al juny, perquè si no la temporada es perdrà»

Per El Periòdic

Aleksander Ceferin en un congrés de la UEFA
Aleksander Ceferin en un congrés de la UEFA | F.P. / AFP

El president de la UEFA, Aleksander Ceferin, va anunciar les tres alternatives de l'organització per reprendre la temporada futbolística. Segons el diari italià La Repubblica, el màxim dirigent de l'ens va afirmar que «no sabem quan finalitzarà la pandèmia, però tenim l'opció de començar a mitjans de maig, juny o finals de juny. A més, també hi ha la possibilitat de reprendre la lliga al principi de la següent». Tanmateix, el representant de la UEFA va indicar que «res tornarà a ser el mateix».

En aquest sentit, Ceferin va assegurar que «si no podem tancar la temporada en cap d'aquestes dates, no podrem finalitzar-la i es perdrà». Pel que fa als contractes dels jugadors, el dirigent eslovè va apuntar que «s'hauria de treballar, ja que no tenim jurisdicció sobre els que finalitzen el pròxim 30 de juny».

Per últim, el president de la UEFA tampoc va excloure que s'hagués de «superposar els calendaris nacionals i l'internacional» i va admetre que encara que li resultés difícil imaginar els enfrontaments sense espectadors,«és una possibilitat més». 

PUBLICITAT
PUBLICITAT