PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El VPC tanca la temporada amb una tercera posició

La federació dona per acabada la competició degut al coronavirus

Per Albert Ortega

Els jugadors del VPC durant un partit.
Els jugadors del VPC durant un partit. | MARICEL BLANCH

L'anunci del primer ministre francès, Emmanuel Macron, per comunicar la prorrogació del període de confinament va significar l'aturada definitiva de la temporada pel VPC. Així l'equip de rugbi del Principat finalitza el curs en una valuosa tercera posició a falta d'una jornada. 

En aquest sentit, l'Oficina Federal de la Federació Francesa de Rugbi (FFR) va informar que no concedirà cap títol de campió de França ni de Lliga per aquesta temporada als campionats d'aficionats a tots els nivells. Tanmateix, també va exposar en el comunicat remès que es reunirà amb les diferents lligues, comitès i clubs per crear activitats esportives amb diferents formats amb l'objectiu de permetre als llicenciats jugar tan aviat com la situació de salut ho autoritzi.

Sobre la temporada, el jugador del VPC, Dani Raya, va valorar molt positivament el curs, ja que «per primera vegada estem a la divisió d'Honor i acabem tercers, és una molt bona posició». A més, Raya va afegir que «s'estan començant a veure els fruits del projecte que vam encetar fa quatre anys perquè cada temporada es va millorant».

Per últim, Raya va revelar que «aquesta temporada vam intentar millorar l'ambient del vestidor i buscar perfils més adequats. Ara treballem perquè els joves es quedin i siguin el pal de paller de l'equip. Volem millorar al màxim».

La comissió nacional d’esdeveniments comunicarà la modalitat relativa a les adhesions i possibles relegacions per a competicions nacionals a principis d'abril.

 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT