PUBLICITAT

Nil Ruíz es cola en la festa de Vidosa a Funesladen

  • La jove promesa és 16è a l'eslàlom, un lloc per davant que el número u
EL PERIÒDIC
FUNESLADEN

Periodic
Nil Ruíz, el curs passat en el gegant dels Campionats de França a Lelex. Foto: EL PERIÒDIC

Si Kevin Esteve es va presentar com el gran rival de Roger Vidosa la temporada passada –a més de company de la Federació Andorrana d'Esquí (FAE)– en l'inici del curs 2010-2011 la jove promesa Nil Ruíz s'ha colat en la festa del número u andorrà en la primera cursa en equip dels andorrans, a l'estació sueca de Funesladen.

Ruíz va fer ahir un eslàlom per emmarcar, sobretot en la segona mànega, a la qual va marcar el tercer lloc, i va finalitzar en la setzena posició tot just per davant de Vidossa. Només setze centèssimes de diferència que són prous perquè el jove esquiador de l'ECOA ordinenc marqui el seu millor registre en aquesta disciplina: 28,28 punts. Vidosa, de la seva banda, es va quedar en 29,43 tot i que el director tècnic de la FAE, Carles Visa, va assegurar que «no és un mal resultat».

El tercer millor andorrà va ser Artur Pallàs, 37è i millora en gairebé vint punts per aconseguir-ne 62,71; Marc Oliveras va ser el 41è i tant Kevin Esteve com Arnau Puig no van finalitzar la segona mànega. Avui l'equip masculí sènior farà un segon eslàlom FIS en la mateixa estació.

Pel que fa a Mireia Gutiérrez, va tenir un dia desastrós en la súper combinada de la Copa d'Europa a Knitjfell (Noruega). La representant tricolor va acabar la 63a amb 64,99 punts i segons els entrenadors de l'equip francès: «La visibilitat era molt dolenta i va cometre dues errades greus en el super gegant». I en l'eslàlom no va acabar. Avui, un altres súper gegant.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT