PUBLICITAT

Encamp

Encamp aprova el decret de mesures contra la Covid-19

La sessió ordinària es va desenvolupar per videoconferència

Per Judith Sáez

Sessió ordinària del mes de març del Comú d’Encamp.
Sessió ordinària del mes de març del Comú d’Encamp. | El Periòdic

El Comú d’Encamp va aprovar un decret de mesures excepcionals per garantir el funcionament dels serveis públics i per ajudar a pal·liar els efectes econòmics que comportarà la crisi sanitària del coronavirus. Ho va fer en la darrera sessió ordinària del mes de març, que es va cel·lebrar ahir per primera i única vegada, a través d’una videoconferència.

Tal com ja havia anunciat l’administració, se suspenen temporalment i fins a nou avís, els tràmits administratius que fan referència a concursos públics en curs, la presentació d’ofertes en el marc de les demandes de preus de contractació directa, així com, els processos de selecció de personal i de provisió de nous llocs de treball i la facturació de les diferents taxes i impostos establerts en el calendari tributari. 

També se suspèn indefinidament el pagament i abonament dels preus públics corresponents als dies de tancament de les escoles bressol comunals i de l‘àrea de Jovent. 

Zones baves i verdes

El comú també va determinar que no s’haurà de fer el pagament establert a l’ordinació i que la primera hora de les tarifes horàries dels aparcaments horitzontals i verticals amb barreres de la parròquia, serà gratuïta.

Lloguers

Per altra banda, també es va aprovar la reducció de les rendes en les mateixes condicions i requisits que preveu la llei òmnibus, pel que fa als contractes de lloguer de locals destinat a negocis. A més, 

A part del decret

Durant la sessió també es van aprovar els comptes anuals del 2019 així com,la incorporació dels romanents del pressupost d’aquest any passat.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT