PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Andorra obrirà el pròxim curs del Mundial d’X-Trial

S’anul·la la prova de l’abril que tancava el campionat a causa del coronavirus

Toni Bou en acció a l’edició d’Andorra la Vella 2019.
Toni Bou en acció a l’edició d’Andorra la Vella 2019. | X-TRIAL

L’emergència sanitària produïda arran de l’expansió de la pandèmia global va obligar a modificar la celebració de l’etapa andorrana del Mundial d’X-Trial que, en comptes de segellar la fi del campionat el pròxim 25 d’abril, ara donarà el tret de sortida a la següent edició.

D’aquesta manera, la primera prova es disputarà el 10 d’octubre al Poliesportiu d’Andorra. No obstant això, l’organització va informar ahir que les entrades adquirides pel públic amb data del 25 d’abril seran totalment vàlides per la prova que es durà a terme a la tardor.

Toni Bou, campió

Després de cinc jornades disputades del Mundial, Toni Bou es va proclamar campió de l’edició amb 100 punts i un nivell superior al dels seus rivals. Adam Raga va ser segon amb 75 punts, mentre que Jeroni Fajardo completa el podi del campionat amb 34 punts. Jorge Casales, Jaime Busto, Gabriel Marcelli, Miquel Gelabert, Toby Martin i Kieran Touly tanquen la taula classificatòria.

Per tant, el pilot resident al Principat, qui continua confinat al seu domicili del país a conseqüència del coronavirus i sorprèn als usuaris d’Instagram amb les seves grans habilitats a dalt de la seva motocicleta habitualment, suma així el seu 27è títol mundialista (14 mundials indoor i 13 mundials outdoor). 

PUBLICITAT
PUBLICITAT