PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La Policia deté un home per violència masclista

El Govern obre un nou canal de comunicació a través del Whatsapp

Per Tatiana Navarro

Imatge difosa a través del nou perfil de Twitter
Imatge difosa a través del nou perfil de Twitter | Policia d\'Andorra

La Policia va detenir dilluns passat un home resident de 54 anys per un delicte de violència domèstica envers la seva parella. Segons van informar a EL PERIÒDIC, els agents van personar-se al seu domicili d’Andorra la Vella al voltant de les tres de la tarda. 
L’home va restar la nit de dilluns al Centre Penitenciari i ahir al matí va passar a disposició judicial. El cos va donar a conèixer la detenció a través del nou perfil de Twitter, que es va posar en marxa fa un parell de dies i on difondran consells i recomanacions de seguretat. Aquesta ha estat la primera detenció des de la imposició de les mesures restrictives per evitar l’avenç de la crisi sanitària que s’està produint.
En aquest sentit, tant el ministre de Salut, Joan Martínez Benazet, com la resta d’institucions implicades en igualtat i violència de gènere van anunciar l’activació del número de Whatsapp 606181, amb l’objectiu de facilitar que les dones maltractades puguin alertar de la situació que pateixen. El telèfon està vinculat a les persones tècniques que treballen al Servei d’Atenció a les Víctimes de Violència de Gènere (Savvg) i operatiu les 24 hores. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT