PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’FC Andorra no tornarà a jugar fins que ho autoritzi el Govern espanyol

LaLiga i la RFEF van anunciar ahir la suspensió del futbol espanyol fins a nou avís

Per Albert Ortega

Moha i Bover celebren un gol.
Moha i Bover celebren un gol. | Maricel Blanch

LaLiga i la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF) van publicar ahir un comunicat per anunciar la suspensió absoluta del futbol espanyol fins que ho torni a autoritzar el Govern d’Espanya. Per tant, l’FC Andorra de Nacho Castro no reprendrà la seva activitat competitiva fins que les auto- ritats espanyoles considerin que la salut de jugadors, públic i altres integrants de la competició no es veu amenaçada per la Covid-19.

Per la seva part, el director espor- tiu de l’entitat, Jaume Nogués, va valorar la decisió presa i va indicar que «s’entén perfectament donada la situació. El més important és evitar el contagi seguint les indicacions de les autoritats sanitàries».

A més, va afirmar que «per sort els jugadors es troben bé, seguint les indicacions dels entrenadors i treballant des de casa, mantenint la forma física de la millor forma possible. Els jugadors tricolors continuen exercitant-se gràcies al pla d’entrenaments dissenyat pel preparador físic de l’entitat, Daniel Luque. L’integrant del club del Principat va explicar que «hem planificat sessions per entrenar la força i els estiraments».

Torneig solidari

El central de l’FC Andorra, Adrià Vilanova, serà el representant dels de Prada de Moles al torneig benèfic d’e-Sports organitzat al grup III de Segona Divisió B.

L’inici de la competició es durà a terme aquesta setmana i encara que falta determinar dies i enfrontaments, els organitzadors ja van confirmar que es podrà veure per streaming a través de la plataforma en línia Twich.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT