PUBLICITAT

Música Fusió aposta per les classes virtuals

La primera proposta és una classe de guitarra en grup per a principiants

Per El Periòdic

Música Fusió Andorra
Música Fusió Andorra | Música Fusió Andorra

L’aula de Música Fusió Andorra oferirà una classe de guitarra online i gratuïta dedicada a adults que siguin principiants en la matèria. La proposta és una iniciativa adaptada a la situació de confinament recomenada pel Govern d’Andorra degut a l’epidèmia de coronavirus. 


En aquest sentit, el dilluns passat l’equip de Música Fusió va anunciar, a través d’un comunicat publicat a les xarxes socials, que es tancava l’aula «d’acord als criteris de les autoritats sanitàries en relació a l’emergència sanitària del Covid-19». També van destacar que la mesura presa està subjecte «a les indicacions que a cada moment emetin les autoritats pertinents», i que informaran als usuaris sobre les novetats de la situació i de les directrius que rebin a través de la pàgina web i de les xarxes socials de l’aula. 


A través del mateix comunicat, van apuntar que l’escola de música obre, als alumnes, la possibilitat de realitzar classes per via telemàtica de la mateixa manera que s’havia fet en altres ocasions. En el cas que als alumnes no els interessi la opció però alhora no volen perdre els dies que s’hi dediquen, podran recuperar l’activitat quan la situació es normalitzi i es reprogrami l’agenda de l’aula.


El  professor impartirà la classe a través de l’aplicació pensada per a mòbils: «Google Hangouts», un sistema de missatgeria instantània, servei de veu i videoconferències. Tindrà lloc a les 19. 00 hores i està pensada per fer en grup. En aquest sentit, les places per participar-hi són limitades, i per apuntar-s’hi cal complir tres requisits: disposar d’una guitarra, tenir un compte de correu que formi part de l’aplictiu de Google: «Gmail» i tenir la possibilitat de fer ús de «Google Hangouts».


Música Fusió, ubicada a Andorra la Vella, va ser creada l’any 2016 pel guitarrista i compositor Manuel Alonso, llicenciat en guitarra flamenca per l’Escola Superior de Música de Catalunya (Esmuc) i en guitarra clàssica per la Universitat Nacional Autònoma de Mèxic (Unam). L’aula va néixer com a referència del flamenc al país, ja que es tracta de la primera escola de música que està enfocada a aquest àmbit. Tot i així, s’hi imparteixen classes de diversos estils: clàssic, jazz, rock i pop. L’aula, pero, presenta la fusió d’aquests estils com a «fil conductor» del seu funcionament. Per altra banda, ofereixen classes d’improvisació, de guitarra, de piano i de baix, entre d’altres instruments de corda per a nivell intermedi o avançat.

PUBLICITAT
PUBLICITAT