PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Els agents de circulació d’Escaldes animen els carrers amb ball i música

Ho han fet al ritme de ‘Baby Shark’ sota la mirada dels veins i veïnes de la parròquia

Per Judith Sáez

Agents de circulació ballant ahir a la tarda.
Agents de circulació ballant ahir a la tarda. | El Periòdic

El Servei de Circulació del Comú d’Escaldes-Engordany es passeja pels carrers de la parròquia amb música i ballant per amenitzar les tardes i vespres de les famílies que fa dies que estan en confinament als seus domicilis. Ahir els agents ho van fer al ritme de Baby Shark i una coreografia que anaven repetint a mesura que baixaven per les avingudes Carlemany o Fiter i Rossell. 

L’alegria dels treballadors va aconseguir entrar a les cases d’alguns veïns i veïnes que els observaven des de les finestres i balcons, sobretot aquells amb infants, que es coneixien molt bé el tema musical.
Així un dia més les xarxes socials i els grups de WhatsApp van omplir-se de vídeos i notes d’àudio que havien captat un dels moments inèdits que està deixant la crisi mundial del coronavirus.

Segona Part

Va ser ja en arribar al costat del centre termolúdic Caldea, prop de les vuit del vespre, quan els agents van parar de ballar, van tancar les llums blaves dels cotxes i van posar fi a la seva actuació.
Tanmateix, van cridar que demà tornarien a passejar-se a la mateixa hora, arreu de la parròquia, per tornar a animar a les famílies que segueixen les indicacions del Govern i eviten sortir al carrer.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT