PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

S’entreguen els primers centenars de mascaretes fabricades a mà

La xarxa col·laborarà amb els set comuns per fer-ne arribar a totes les parròquies

Per Judith Sáez

Entrega de les primeres mascaretes fabricades per MascaretesAndorra.
Entrega de les primeres mascaretes fabricades per MascaretesAndorra. | El Periòdic

La xarxa solidària «Mascaretes Andorra» va entregar ahir una primera partida de 629 unitats de mascaretes. Aquest article de protecció, que va molt buscat des de fa dies al Principat, s’ha aconseguit desenvolupar gràcies a centenars de voluntaris que han impulsat i col·laboren en la iniciativa. A més, també compten amb el suport del Ministeri de Salut del Govern, que va ser l’encarregat de delimitar algunes especificacions tècniques en la fabricació. Així, el ministre de Salut Joan Martínez Benazet va garantir que el percentatge d’eficàcia en la protecció arriba al 75%.

Des dels tallers i grups de ciutadans del país que col·laboren en xarxa destaquen que  aquest material va destinat a totes les persones que s’exposen diàriament al Covid-19 i que és potestat de l’Executiu decidir a quins col·lectius es repartiran. 
Per altra banda, «Mascaretes Andorra» va anunciar ahir que van acordar col·laborar amb els set comuns amb l’objectiu d’ajudar la xarxa a coordinar la recaptació de mascaretes de cada parròquia.

A més, els voluntaris van voler agraïr el suport de l’Executiu, així com, del conjunt de ciutadans, entitats i institucions que es van involucrar des del principi en el projecte i també aquells qui es van animar a col·laborar-hi més endavant. De moment, esperen seguir fabricant més mascaretes en xarxa.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT