PUBLICITAT

Mor un turista espanyol de 30 anys en un accident de trànsit

  • L'home va rebre l'impacte d'un turisme conduït per un resident de 24 anys
  • El jove del país, ferit greu, va donar positiu en el control d'alcoholèmia

EL PERIÒDIC 
SANT JULIÀ DE LÒRIA

 

Un turista espanyol de 30 anys ha perdut la vida avui a les cinc de la matinada, a causa d'un accident de circulació a la CG1 de Sant Julià. La Policia va informar que el conductor d'un turisme Honda Civic TDI matrícula andorrana circulava en direcció descendent vers Sant Julià de Lòria, quan per causes a determinar va impactar amb un turisme BMW 335 matrícula espanyola que circulava en direcció oposada vers Santa Coloma. Posteriorment, el mateix cotxe Honda també va topar amb un turisme Renault Megane matrícula andorrana que circulava en direcció vers Sant Julià de Lòria.
A l'accident s'hi van desplaçar els serveis mèdics d'urgència, lloc on va resultar mort el conductor i únic ocupant del vehicle BMW, turista espanyol de 30 anys. El conductor del turisme Honda, un resident espanyol de 24 anys que va donar positiu al control d'alcoholèmia, va resultar ferit greu i va ser ingressat a l'hospital. Altrament, el conductor i la ocupant del turisme Renault van resultar inicialment il·lesos.
Els agents de Policia del Grup d'Investigació d'Accidents de Trànsit van instruir el pertinent atestat per tal d'esbrinar les causes probables de l'accident.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT