PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La FAM fa un balanç positiu d’una temporada escurçada

La federació destaca sobretot els bons resultats de Casabella i Martín

Per El Periòdic

L’equip de la FAM, en un dels darrers entrenaments del curs.
L’equip de la FAM, en un dels darrers entrenaments del curs. | FAM

L

a temporada de l’equip d’esquí de muntanya de la Federació Andorrana de Muntanyisme passarà a la història per haver estat la més curta des de la seva creació i amb menys curses celebrades a causa de les cancel·lacions derivades del Covid-19. La situació d’emergència sanitària que s’està vivint arreu el món ha implicat accelerar la finalització d’una temporada que estava sent molt positiva quant a resultats i sensacions. 

Aquest any, l’equip nacional el van formar Gerber Martín, Xavi Areny, David Albós i Euan Prieto en categoria sènior; Sergi Casabella, David Pérez i Carles Serra en espoir; Marcel Prat i Andrea Sinfreu en júnior; Oriol Olm i Adrià Bartumeu en cadet.

En aquest sentit, Xavi Comas, seleccionador nacional, va fer una valoració «molt positiva de tot l’equip així com del nivell competitiu que han demostrat en les curses en les quals han pogut participar. Cal destacar que només s’han pogut disputar un 50% de les curses previstes en el calendari». «Ha estat una temporada atípica i diferent però, tot i això estic satisfet amb la feina realitzada», remarcava. En aquesta línia, la federació va destacar els bons resultats de Casabella «mostrant un gran nivell competitiu i aconseguint uns resultats molt prometedors, sabent que encara és espoir». 

Així mateix, Gerber Martin «ha demostrat que segueix en un gran nivell competitiu». També van remarcar el paper de Prat, «que ha anat de menys a més», de Sinfreu, «que segueix demostrant un gran potencial». També van remarcar les millores de Pérez i Serra, i que Areny «ha fet una temporada diferent i intermitent». A més, van comentar que Albós es va lesionar i que Olm «ha demostrat que és un esportista amb molt de futur». 

PUBLICITAT
PUBLICITAT