PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Casabella conclou la Copa del Món en la 56a posició

La federació internacional dona la campanya per acabada pel Covid-19

Per El Periòdic

Sergi Casabella, aquesta temporada.
Sergi Casabella, aquesta temporada. | FAM

L

La Federació Internacional de Curses de Muntanya (ISMF) va anunciar ahir el final de temporada a causa de la pandèmia generada pel Covid-19, de manera no se celebrarà el Campionat d’Europa i, per tant, la classificació general de la Copa del Món i els seus respectius campions es basaran en les darreres curses celebrades. L’entitat va donar a conèixer els guanyadors de la classificació, així com els guanyadors en individual. Per tant, no es proclamaran els campions en esprint i vertical perquè no s’han pogut disputar suficients carreres.

En la classificació general sènior, el guanyador va ser l’italià Robert Antonioli mentre que la suïssa Marianne Fatton es va imposar en la categoria femenina. El millor andorrà classificat va ser Sergi Casabella, que va acabar en 56a posició, Gerber Martín va ser 64è, Xavi Areny, 70è, Euan Prieto, 74è, David Albós, 75è, Carles Serra, 76è, David Pérez, 83è i Adrià Bartumeu, 86è. 

En categoria espoir masculina, l’italià Davide Magnini es va imposar mentre que Casabella va ser 11è, Serra 21è, Pérez 28è i Bartumeu 31è. La italiana Giuia Murada va vèncer en categoria femenina. Respecte a la júnior, Samantha Bertolina va guanyar en noies mentre que Aurilien Gay va imposar-se en masculí, amb Marcel Prat sent 21è. 

A més, Antonioli també es emportar va la general individual, en una competició en la qual Casabella va acabar 37è, Areny 46è, Serra 63è, Albós 65è i Pérez 69è. La italiana Alba de Silvestro va vèncer en categoria femenina. En espoir masculí, Magnini va guanyar i Casabella va ser vuitè mentre Serra va ser 16è i Pérez 24è. Murada va vèncer en espoir femení mentre que el júnior, va guanyar Gay i Prat va ser 17è. Finalment, en categoria femenina, Bertolina va ser la vencedora  i Andrea Sinfreu va ser 11a. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT