PUBLICITAT

Tret de sortida a un Nadal de contenció i poques novetats

  • El consum de les llums a la capital costarà 8.000 euros i a Escaldes 5.000
CLARA GARNICA
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Capdevila, Vila i Benet fan l'encesa simbòlica de les llums, ahir Foto: ORIOL LLAURADÓ

Andorra la Vella i Escaldes-Engordany van realitzar ahir a la tarda l'obertura simbòlica de la il·luminària nadalenca. L'acte va celebrar-se conjuntament al carrer de la Unió, la via que enllaça les dues parròquies. Tant la cònsol menor d'Escaldes, Montserrat Capdevila, com el cònsol menor d'Andorra la Vella, Josep Vila, van destacar la contenció de la despesa de la il·luminació i l'aposta per l'estalvi energètic com els trets més destacats d'aquesta decoració nadalenca. Els cònsols van estar acompanyats del ministre de Turisme, Claudi Benet.

Les llums de Nadal estaran obertes fins al 10 de gener. Respecte a l'any passat no s'han produït variacions destacades. Per la part escaldenca no hi ha cap motiu nou i per la d'Andorra la Vella únicament s'han repintat les boles que encerclen les llums leds de l'avinguda Meritxell i s'ha col·locat una il·luminació del mateix estil al carrer Prat de la Creu.

Capdevila va informar que la il·luminació de la corporació escaldenca suposa un cost de 5.000 euros en consum energètic, mentre que Vila va informar que en el cas d'Andorra la Vella aquest cost puja fins als 8.000, incloent-hi també la il·luminació de la Fira de Santa Llúcia.

Tots dos cònsols van voler destacar l'esforç fet perquè el consum sigui el més reduït possible, un esforç iniciat l‘any 2007. Per aquest motiu tota la il·luminació està composta de bombetes leds.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT