PUBLICITAT

Nacho Llovet crida a la calma

L’aler-pivot del MoraBanc Andorra transmet un missatge de solidaritat a la població i busca reduir el grau d’intranquil·litat entre els usuaris dels supermercats del país

Per Albert Ortega

Nacho Llovet durant l’entrevista duta a terme amb l’ACB.
Nacho Llovet durant l’entrevista duta a terme amb l’ACB. | ACB

El jugador del MoraBanc Andorra, Nacho Llovet, va realitzar una entrevista amb l’ACB on va aprofitar per fer una crida a la calma i la solidaritat entre els andorrans. D’aquesta manera, l’aler-pivot català va llençar un missatge d’ànim després d’observar el passat cap de setmana com «la gent s’emportava fins a set o vuit paquets de rotlles de paper higiènic com si això fos una guerra nuclear».

En aquesta línia, l’esportista va afirmar que «no hi ha falta de subministraments  als supermercats i, per tant, no s’acabarà res. Hem d’estar tranquils i ser solidaris i racionals a l’hora de comprar».

A continuació, Llovet també va valorar què suposa l’aturada a causa del coronavirus pel conjunt d’Ibon Navarro. Així, una de les peces claus pel joc interior de l’equip va assegurar que «estava sent una bona campanya per nosaltres i teníem moltes ganes d’aconseguir ficar-nos en el play-off».

A més, sobre la possible suspensió de la Lliga Endesa, el jugador tricolor va declarar que «tots tenim ganes de tornar a jugar a bàsquet i tant de bo tinguem temps per reenganxar-nos. Hem de ser bons i fer el que ens diguin».

Aprofitar el temps mort

D’altra banda, el jugador del MoraBanc va confessar que «tenim un pla físic que hem d’anar fent cada dia». L’aler-pivot va respondre que no té un gimnàs, però sí que «m’he d’exercitar com pugui encara que sigui omplint una motxilla de llibres i amb una guixoneta a terra». Per últim, Llovet va admetre que «la qüestió és moure’t com puguis».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT