PUBLICITAT

Quim Salvat ofereix un concert amb guitarra i veu

El directe té lloc aquesta tarda a través d’Instagram

Per Alexandra Baulina

Quim Salvat.
Quim Salvat.

Quim Salvat és un artista andorrà que se suma a l’onada de músics que ofereixen el seu talent musical a la gent que es troba a casa arreu del món. La idea va sorgir perquè es va inspirar de companys i músics del país veí, a Espanya, on també estan compartint el seu do a les xarxes en directe. És per aquest motiu que Salvat va decidir fer un concert avui a la tarda amb un reguitzell de cançons pròpies i amb versions d’altres grups que la gent tingui ganes d’escoltar.

Fins ara, va comentar que està rebent força peticions a través de missatges privats per Instagram i reconeix que «hi va haver una bona i una immediata resposta». A més, algunes persones no podien ser presents a l’horari programat i li van demanar fer el concert «una mica més tard perquè sembla que hi ha gent que encara ha d’anar a treballar», va comentar Salvat.

Dins de l’espontaneïtat que caracteritza un concert d’aquest tipus, el format serà el de guitarra i veu i potser hi haurà algun suport digital, en funció del que vagi demanant la gent, va compartir el mateix artista. En aquest sentit, no té un format específic preparat ni una llista, resta obert a les peticions de la gent, a adaptar-se segons la demanda i potser «acabar amb algun tema que no tenia previst fer».

En aquests moments i des de sempre, «la música ha sigut una font de canalització, per relaxar, per excitar o per qualsevol tipus de reacció. En moments així crec que la música també pot servir per poder desconnectar una estona de la situació que estem vivint i fer que la gent passi la tarda d’una forma una mica diferent a les tardes que podem passar a casa tancats», va expressar. En el seu dia a dia, Salvat intenta compaginar la seva passió per la música amb la vida laboral, a vegades dedicant-li el màxim temps que pot, tot i que hi ha altres dies en què admet que «no pot tocar ni la guitarra». Malgrat això, va oferint el seu talent sempre que li donen l’oportunitat. Recentment va realitzar una gira a Catalunya amb la seva banda compartint l’estil pop rock o reggae. Per acabar, Salvat va remarcar que «des que tinc noció del temps, la música ha format part de mi i la veritat que m’aporta moltes coses, per tant no podria dir només una». 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT