PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Setze positius per Covid-19

Salut comptarà pròximament amb 200.000 mascaretes

Per Victoria Gómez Pérez, Tatiana Navarro

Roda de premsa actualització de les dades del Covid-19
Roda de premsa actualització de les dades del Covid-19 | SFGA / CEsteve

El ministeri de Salut ha augmentat el recompte de casos positius per coronavirus atesos pels professionals sanitaris, que avui ja sumen setze casos. Els dos nous positius corresponen a una noia que havia viatjat a Corea del Sud i un contacte dels docents de l'Escola Andorrana de Batxillerat. El ministre de Salut, Joan M. Benazet, ha assegurat durant la roda de premsa que "la situació anirà pujant en els propers dies", donat que les mesures preses donen resultat amb un parell o tres dies de marge. 

Benazet ha avançat que els sanitaris resten a l'espera d'una nova comanda de 50.000 mascaretes, que suposen "un coixí de 200.000". Això farà que el risc de contagi per als professionals sanitaris sigui menor i farà que no augmentin els positius, que segons van avançar ahir, ascendeixen a quatre positius. A aquests se'ls hi ha de sumar les persones que estan en confinament

El pacient de 51 anys que es troba ingressat a l'UCI degut a una malaltia respiratòria crònica evoluciona favorablement, segons ha explicat Benazet. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT